Webshops

Een goede webshop laat u ontwikkelen bij een kwaliteitsbureau.
Een fantastische webshop laat u ontwikkelen bij een bureau dat er zelf een heeft.

Uitgebreide functionaliteit

Net als een zwitsers zakmes

U bent een internetondernemer en u wilt een webshop laten maken? Onze basis shop is klaar voor een vliegende start en dankzij onze ervaring in de wereld van online verkoop, kunt u uw webshop uitbreiden met meer functies dan u kunt bedenken. En het voordeel is dat wij ze waarschijnlijk allemaal al een keer hebben uitgeprobeerd.

swiss knife
Pointer to swiss knife bottle opener

Veel klanten

Door conversie focused design

Pointer to swiss knife

Statistieken

De juiste informatie om uw webshop te sturen

Pointer to swiss knife scissors

Maatwerk

Want uw webshop is uniek!

Pointer to swiss knife nail

Veel bezoekers

Dankzij slimme SEO en productfeeds

Pointer to swiss knife bottom

Koppelingen

Bestellingen direct verwerken in uw boekhouding en voorraadbeheer

Wij helpen u groeien

Groei van bezoekers

“Waarom komen er maar zo weinig bezoekers op mijn shop?” “Waarom haken bezoekers af?” Moeilijke vragen die voor iedere webshop een ander antwoord opleveren. De belangrijkste vraag is: “Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn webshop?” Profiteer van onze ervaring met productfeeds, online adverteren, content-marketing, Social Media en Search engine optimization.

Groei van omzet

“Hoe verhoog ik de omzet van mijn webshop?” Ons antwoord ligt in onze specialisatie; Conversie optimalisatie. We analyseren de volledige shop volgens een wetenschappelijke methode en brengen verbeteringen aan die volgens de data noodzakelijk zijn. Onze best practices passen we vervolgens toe in iedere nieuwe shop die we ontwikkelen. Zo investeren wij onze kennis in de winstgevendheid van uw shop.

Ontgroeid?

De zolder of schuur bijvoorbeeld? Als full service internetbureau weten wij ook de weg te vinden naar betrouwbare partners voor de groei van uw organisatie. Of we het nu hebben over marketingbureaus, e-fullfilment bedrijven of animatiespecialisten, we hebben een naam voor u. Gewoon volledig ontzorgen, dat is Mediatastisch!

settings cog settings cog settings cog

Betrouwbare techniek

In onze eigen webshop en in die van u

Niets is vervelender dan klanten die tegen een technisch probleem op de website aanlopen. Het kost u tijd en omzet en dit wilt u natuurlijk liever voorkomen. Onze webshops worden gemaakt in ons gloed nieuwe MT CMS 2014. Ontwikkelt volgens de laatste normen in techniek en veiligheid zodat uw gegevens en die van uw klanten veilig zijn.

Ook geïnteresseerd in een, Mediatastische webs?

Neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

5/5

Wim Vinken - Vinken Service B.V. 11 december 2013

Persoonlijke service die kort op het product ligt. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service die wordt aangeboden.