Websites

Veel van onze klanten willen online goed gevonden worden. Echt goede websites doen nog veel meer.

Responsive webdesign

U wilt een website laten maken die geoptimaliseerd is voor mobiele telefoons, tablets en computers. Maar is dat wel de beste oplossing voor u? Wij helpen u de juiste keuze te maken bij de ontwikkeling van uw website.

Responsive apparaten

Bootstrap

Om websites te optimaliseren voor mobiel en tablet gebruiken wij bootstrap technologie. Uw site wordt hierdoor zo slim, dat ie zelf weet hoe ie eruit moet zien op het scherm waarop ie weergegeven wordt. Ideaal! Zo maakt u een professionele indruk op ieder apparaat en vergroot u het bereik van uw website.

Dedicated Mobile

Soms kunt u beter kiezen voor een aparte mobiele website. Met name voor uitgebreide sites, zoals een webshop is het verstandiger om een aparte mobiele variant te laten ontwikkelen. Bezoekers hebben namelijk andere wensen en behoeftes wanneer ze mobiel surfen. Wij helpen u om aan de verwachtingen van uw bezoekers te voldoen. Mooi toch?


Handcrafted by Mediatastisch

Op techniek moet u 100% kunnen vertrouwen, op alle apparaten en browsers. Uw veiligheid en die van uw klanten staan voorop want een klein foutje kan al zorgen voor imagoschade. Wij maken daarom al onze website al jaren volledig op maat in ons eigen framework, we weten dus precies waar alles vandaan komt. Het MT CMS 2014 is gebaseerd op de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, techniek en flexibiliteit volgens de hoogste normen. Zo kunt u vertrouwen op een veilige, stabiele website handgemaakt gemaakt voor u. Dat is wel zo prettig.

Google Chrome icon
Internet Explorer icon
Safari icon
Firefox icon

Hoe worden bezoekers klant?

Alleen een mooie website voldoet niet langer. Ook online is de concurrentie hevig en een website moet uw bezoekers verleiden om contact op te nemen of iets te kopen. Uw site wordt slim, slim als een smartphone.

Pijl naar iphone

SEO
U wilt dat uw website goed gevonden wordt in zoekmachines. Uw site moet goed vindbaar zijn in Google, Bing en alle andere zoekmachines, goede SEO dus. Het MT CMS 2014 is opgebouwd volgens het advies van de vereniging van zoekmachines. Al tientallen van onze klanten staan op de eerst pagina van Google. Welke zoekwoorden zijn voor u van belang? Vertel het ons vandaag nog.

Pijl naar iphone

CRO
Webshop eigenaren weten het al; Veel bezoekers door goede search engine optimization is niet genoeg. Bezoekers moeten namelijk klant worden. Mediatastisch is met trots een van de eerste bedrijven in Nederland gespecialiseerd in Conversie Optimalisatie. Simpel gezegd is dit uw website winstgevender maken.

Pijl naar iphone

En meer
U heeft het al druk genoeg en wilt gewoon goede service. Wij helpen al meer dan 120 klanten bij het schrijven van de webteksten, blogs, online adverteren, social media en mailings.

iphone with app

Ook geïnteresseerd in een, Mediatastische webs?

Neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

5/5

Wim Vinken - Vinken Service B.V. 11 december 2013

Persoonlijke service die kort op het product ligt. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service die wordt aangeboden.